VIDEO: Pivarić ekskluzivno za HNTV: Ništa ovo nije slučajno, moćni smo u glavi

Ekskluzivno za HNTV hrvatski reprezentativac Josip Pivarić s novinarom je HNTV-a podijelio svoja razmišljanja, nakon velikih uzbuđenja u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva i pobjede protiv Rusije nakon jedanaesteraca.

- Slabo se spavalo. Bili smo preuzbuđeni nakon svega, a još nas uvijek sve to drži. Samo o tome pričamo. Sretni smo jako, ponosni na svaki dio cijele ove priče. Sreća je stvarno nevjerojatna, pogotovo kada vidimo što se sve događa u Hrvatskoj. Ja mislim da ono što smo vidjeli nije ni približno onome što se stvarno događa. I o tome puno pričamo, naravno, pratimo medije, gledamo video zapise svih tih slavlja, rekao je Pivarić te nastavio o samoj utakmici protiv Rusije:

- Najvažnije je da smo prošli. Naravno da smo htjeli i ranije završiti sve, voljeli bismo da je sve bilo gotovo unutar 90 minuta, ali ne ide baš sve kako bismo mi htjeli. Ali, to samo pokazuje koliko smo velika momčad i koliko smo moćni u glavi. Ništa ovo nije slučajno. Sve je to zasluženo, to je nagrada za dugogodišnji rad.

O polufinalu i Engleskoj Pivarić je rekao:

- Od ponedjeljka ujutro kreću pripreme za Englesku. Stožer će nas sigurno dobro pripremiti, iako smo svi mi gledali njihove utakmice tijekom Prvenstva. Znamo što nas čeka. Engleska je dobro posložena i ide uzlaznom putanjom. Dižu se, ali moramo biti koncentrirani na sebe.